Mihai Tudose, mesaj pentru PSD: ”Dragă CEX, vezi cu alde ALDE ce faci!”

Mihai Tudose, mesaj pentru PSD: ”Dragă CEX, vezi cu alde ALDE ce faci!”

 

 

PSD și ALDE au viziuni diferite cu privire la desemnarea candidatului pentru alegerile prezidențiale din toamnă.

Ședința Comitetului Executiv PSD este programată să înceapă de la ora 17.00, după ședința de la Palatul Victoria. Proiectul rectificării bugetare, măr al discordiei între PSD și ALDE, se află pe ordinea de zi de luni a ședinței Executivului.

ALDE ar urma să iasă de la guvernare dacă PSD nu acceptă condițiile șoc impuse de Tăriceanu. Social-democrații sunt nemulţumiţi de pretențiile partenerilor din ALDE, printre care se numără și cooptarea partidului lui Victor Ponta în Guvern.

Fostul premier Mihai Tudose a transmis un mesaj pe Facebook, care vine să clarifice poziția Partidului ProRomânia, în hora PSD-ALDE.

Aflăm de pe toate sursele media că azi la 17:00 faimosul CEX PSD discută, printre altele, solicitarea ALDE de repartizare a unor posturi în Guv Dăncilă… atât pentru ei (ALDE), cât și pentru PRO România….

E noaptea minții… Că ALDE are și așa prea multe față de ceea ce reprezintă… e problema PSD! Dar că a devenit și pețitoarea PRO România parcă e cam muuuuult prea mult!!!

Asta și în condițiile în care Victor Ponta a declarat ieri că NU se pune problema intrării la guvernare în Guv Dăncilă…..

Așa că, dragă CEX, vezi cu alde ALDE ce faci!”, a postat  europarlamentarul Mihai Tudose pe Facebook.

ALDE face presiuni pentru ca Victor Ponta să intre şi el la guvernare, iar Călin Popescu Tăriceanu îi forţează mâna Vioricăi Dăncilă. Cere restructurarea cabinetului, 4 ministre pentru ALDE şi 4 pentru Pro România, în condițiile în care Victor Ponta nu a acceptat să intre la guvernare alături de PSD.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry