Mihai Tudose: ”Orice vot de stânga, care nu este la PRO România, este un vot pierdut!”

Mihai Tudose: ”Orice vot de stânga, care nu este la PRO România, este un vot pierdut!”

 

 

PRO România a organizat duminică, la Romexpo, evenimentul de prezentare a candidaților la Alegerile Europarlamentare din 26 mai 2019. Victor Ponta, comisarul european Corina Crețu și deputatul brăilean Mihai Tudose, se află pe primele trei poziții ale listei întocmite pentru alegeri. Pro România a prezentat „Manifestul pentru Europa”, platforma program pe care o propune la scrutinul din 26 mai.

În discursul lui, Mihai Tudose a atras atenția asupra faptului că social-democrații români au acum șansa să aleagă un partid de centru-stânga, care să aducă România la starea de normalitate pe care toți ne-o dorim.

Orice vot de stânga, care nu este la PRO România, este un vot pierdut! Va avea și PSD-ul voturi, nu putem să negăm asta, din păcate. Dar tot ceea ce se va duce la Bruxelles, cu tricoul cu PSD, vor fi paria. Nu va sta nimeni de vorbă cu ei. Vedeți, propria familie politică îi reneagă, nu vorbește nimeni cu ei. Nu îi recunoaște nimeni! Sunt voturi pierdute!”, a declarat candidatul PRO România la alegerile europarlamentare, Mihai Tudose.

 

Tudose: ”Omul are două vieți! A doua începe când își dă seama că are numai una!”

 

Candidații PRO România au atras atenția asupra faptului că în prezent, România este martora unui război anti-UE. Mihai Tudose a vorbit despre felul în care sunt percepuți acum europarlamentarii PSD, la nivelul Parlamentului European, atitudine care nu face cinste României.

Am învățat, din păcate pe propria piele, în urmă cu câteva săptămâni, o lecție. Omul are două vieți! A doua începe când își dă seama că nu are decât una! Aceasta este social-democrația din România! Haideți să ne justificăm prezența și să ne maximizăm șansa”, a declarat deputatul Mihai Tudose.

Pe lista Pro România se regăsesc fostul premier Voctor Ponta, comisarul european pe Dezvoltare Regională, Corina Creţu, fostul premier Mihai Tudose şi Iurie Leancă, premier și ministru de Externe, din guvernele de la Chișinău . Victor Ponta a anunţat şi sloganul partidului: „Mândri că suntem români, mândri că suntem europeni”.

 

Pro România va susține referendumul, în anumite condiții

 

Liderul Pro România a anunţat că va vota la referendumul din 26 mai, pe Justiţie.

Dacă va fi referendum pe 26 mai, şi întrebarea va fi dacă oamenii politici care au fost condamnaţi de un judecător, pentru o faptă penală, să nu mai aibă o funcţie publică, eu o să mă duc să votez DA, şi vă îndemn şi pe voi să mergeţi. Dacă prin referendum se cere să se interzică aceste Ordonanţe de Urgenţă, eu voi vota DA”, a mărturisit Victor Ponta, arătând că el ar interzice, prin întrebarea de la referendum, nu doar ordonanţele pe teme de justiţie, ci şi ordonanţele în domeniul fiscalităţii.

Astăzi, când vorbim, 200.000 de euro intră în conturile unui partid, pentru atacuri, pentru postaci, au spus că suntem securişti, masoni. Când stăteau lângă mine, pe scenă, de nu mai aveam loc să respir, nu mai eram securist”, a adăugat Victor Ponta.

 

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry