Mihai Tudose: “Te-ai casatorit o data, stai acolo!”

Mihai Tudose: “Te-ai casatorit o data, stai acolo!”

 

 

Fostul premier Mihai Tudose, a declarat astazi la Parlament, ca este de parere ca nu ar trebui organizat miting de sustinere a Vioricai Dancila. Declaratia vine in contextul in care, PSD s-a reunit, luni, in sedinta Biroului Permanent National (BPN), unde s-a discutat si varianta organizarii unui miting de sustinere a premierului Viorica Dancila, dupa ce seful PNL, Ludovic Orban, a depus o sesizare penala impotriva acesteia.

“Domnule, parerea mea e ca nu. Parerea mea sincera e ca nu! Suntem la guvernare! Sunteti casatorit? Va casatoriti in fiecare zi? Te-ai casatorit o data, stai acolo!”, a declarat deputatul social-democrat Mihai Tudose.

Seful liberalilor o acuza pe Dancila de uzurparea functiei, de prezentarea cu rea-credinta de informatii presedintelui Romaniei, de inalta tradare si de divulgarea de informatii secrete de stat, in legatura cu Memorandumul privind mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim.

Plangerea formulata catre DIICOT il vizeaza si pe Liviu Dragnea, acuzat de faptul ca ar fi divulgat informatii secrete de stat, dupa ce a facut publice informatiile referitoare la Memorandumul pe tema mutarii ambasadei.

Liderul PSD a declarat luni, dupa sedinta BPN faptul ca, daca guvernarea va fi preluata in mod nelegitim, atunci PSD va utiliza “toate mijloacele legale, constitutionale, publice, sociale pentru ca votul cetatenilor din decembrie 2016 sa fie respectat”, inclusiv un miting de sustinere a premierului.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry