Mihai Tudose – unul dintre cei mai îndrăgiți premieri ai Românei! Vicele Pro România, în rândul oamenilor, fără jandarmi care să-l păzească!

Mihai Tudose – unul dintre cei mai îndrăgiți premieri ai României! Vicele Pro România, în rândul oamenilor, fără jandarmi care să-l păzească!

 

 

Sfârșit de săptămână în rândul oamenilor pentru candidații Pro România, la alegerile europarlamentare. Fostul premier Mihai Tudose a fost în târgul Drăgaica, din Buzău! Oamenii l-au întâmpinat pe deputat cu căldură, i-au strâns mâna și i-au urat sănătate și succes la alegerile europarlamentare!

Fostul prim ministru este singurul om politic român care a trecut testul Dragaicii, toată lumea i-a urat succes și sănătate.

În fiecare duminică, peste 4-5000 de buzoieni vin în Drăgaica pentru a vinde sau pentru a cumpara câte ceva, ori doar pentru o simplă plimbare. Fără să fie apărați de jandarmi sau poliție, Mihai Tudose, Marian Neacșu și Felix Rache au fost întâmpinați cu bucurie de buzoieni.

Campania a continuat în orașul natal al fostului premier. Mihai Tudose a fost primit cu căldură de brăilenii care i-au strâns mâna și l-au invitat la un meci de table.

MFC:41190009

{os-gal-45}

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry