El este brăileanul nostru! Mihai Tudose – baie de mulțime la Nehoiu!

El este brăileanul nostru! Mihai Tudose – baie de mulțime la Nehoiu!

 

 

Încă o dată, Mihai Tudose a demonstrat că este îndrăgit peste tot, în țară! Dacă mulțimea din Brăila l-a întâmpinat cu brațele deschise, fostul prim ministru a fost primit și la Nehoiu, cu multă căldură, într-o baie de mulțime.

Prezent, timp de aproape o oră, alături de zece mii de buzoieni din Nehoiu la sărbătoarea lor anuală, Zilele Orașului, Mihai Tudose a fost asaltat de mulțime, fiecare dorind să-i adreseze câteva cuvinte, să-i pună o întrebare sau pur și simplu să facă o fotografie cu unul dintre cei mai iubiți prim ministri.

Cei mai mulți dintre buzoieni l-au felicitat pe Tudose pentru decizia de a părăsi Partidul Social Democrat, i-au urat succes în continuare și l-au asigurat de sprijinul lor electoral. În replică, vicepreședintele PRO România i-a invitat la vot pe data de 26 mai, pentru a îndrepta lucrurile în țara noastră!

Lăsând la o parte omul politic, deputat și prim ministru, Mihai Tudose este și va fi brăilean. De mai bine de 19 ani, Mihai Tudose a prezentat și susținut proiectele Brăilei în Parlamentul României.

De departe, cea mai importantă realizare a lui Tudose a fost ultima zi petrecută la Palatul Victoria, când, sub presiunile unui partid care nu a înțeles niciodată să-și promoveze valorile, Mihai Tudose nu s-a dezis de brăileni ci s-a dezis de PSD. La data de 15 ianuarie 2017, cu câteva ore înainte să i se ceară demisia de către liderul suprem al partidului, Mihai Tudose a realizat cea mai importantă investiție din zona sud-est, în România postdecembristă – Podul peste Dunăre. Tudose a înțeles că trecerea Dunării cu bacul, nu este o soluție și că România are nevoie de un nou pod peste Dunăre. Tudose s-a luptat ca Brăila să rămână întreagă, cu toate hectarele intacte.

 

 

Mihai Tudose este brăileanul care se întoarce mereu acasă cu mândrie, cu capul sus, intrând și ieșind mereu pe ușa din față!

 

Acesta însă nu este singurul proiect pe care Mihai Tudose l-a avut în vedere pentru brăileni. În scurta lui perioadă de guvernare, Tudose s-a luptat și pentru alte proiecte importante.

Peste 1 milion € pentru modernizarea Liceului ”Panait Cerna” și aproape 4 milioane € pentru reabilitarea Castelului de Apă, din Grădina Mare, sunt proiecte care au primit finanțare datorită implicării primului ministru Mihai Tudose.

În mediul rural, Mihai Tudose și-a adus aportul la implementarea ”Sistemului integrat de reabilitare a sistemelor de alimentare cu apă şi canalizare, a staţiilor de tratare a apei potabile şi staţiilor de epurare a apelor uzate în localităţile cu o populaţie de până la 50.000 locuitori” și tot atunci, Guvernul Tudose a instituit schema de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură.

Încă din octombrie 2017, premierul Mihai Tudose s-a opus vehement modificării legilor justiției. Încercând să ducă o politică guvernamentală corectă și coerentă, Tudose a încercat remanierea miniștrilor incapabili să pună nevoile românilor, mai presus de cele ale lui Liviu Dragnea. CEX-ul în care s-a decis retragerea sprijinului politic al lui Mihai Tudose a reprezentat momentul în care PSD s-a întors împotriva românilor și a priorităților României, atât pe plan intern cât și extern.

Mihai Tudose este și va rămâne unul din cei mai îndrăgiți prim miniștri pe care i-a avut România! Pe lângă asta, este BRĂILEAN și singurul capabil să reprezinte BRĂILA în Europa, la fel de bine cum a făcut-o și din Palatul Victoria.

 

MFC:41190009

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry