Mihai Tudose va conduce PSD Brăila!

Mihai Tudose va conduce PSD Brăila!

 

 

A fost suficient ca sursele să confirme candidatura fostului prim-ministru Mihai Tudose la președinția PSD Brăila. Rezultatul votului va fi unul mai mult decât firesc, în condițiile în care, mai bine de trei sferturi din membrii PSD și-au manifestat deja public opțiunea de a-l susține pe fostul premier.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a propus sâmbătă, la Neptun, în ședința Comitetului Executiv Național al partidului, să se organizeze alegeri județene pentru funcția de președinte în toate filialele conduse de lideri interimari. Șeful PSD le-a cerut liderilor județeni interimari ai PSD să înceapă chiar de săptămaâna aceasta pregătirile pe plan local pentru organizarea de conferințe județene pentru alegerea noilor președinți.

Actualul președinte interimar, senatorul Ion Rotaru, a intrat la conducerea partidului după ce Mihai Tudose a demisionat din această funcție, fiind ales vicepreședinte național al PSD, la Congresul din 18 octombrie 2015. Acum, Rotaru va trebui să demareze procedurile necesare pentru organizarea conferinței județene de alegere a noului președinte.

La momentul actual filialele judeţene PSD din Botoşani, Suceava, Cluj, Alba, Braşov, Brăila, Timiş, Iaşi, Giurgiu şi Sibiu, precum şi organizaţia PSD Bucureşti sunt conduse de preşedinţi interimari.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry