Șeful CJ, supărat pe angajații Spitalului Județean: ”Eu vă spun că am asistat la o discuție cu șefii de secție care nu mi-a plăcut deloc”

Șeful CJ, supărat pe angajații Spitalului Județean: ”Eu vă spun că am asistat la o discuție cu șefii de secție care nu mi-a plăcut deloc”

 

 

Situația personalului din Spitalul Județean a ajuns și în atenția președintelui Iulian Chiriac, care a mărturisit că nu este deloc mulțumit de ceea ce se întâmplă acolo, intre cadrele medicale, asistente, infirmiere și până la brancardieri.

”Într-adevăr, Spitalul Județean este într-o continuă reformare, ca să spunem așa. Sunt lucruri lăsate de foarte mult timp, sunt investiții care trebuie să le aducem la zi. Eu vă spun ca la Spitalul Județean, marea problema este partea de resurse umane și comunicarea oamenilor cu cadrele de specialitate. Managementul nu poate să țina în frâu tot ceea ce înseamnă medici și asistente. Eu vă spun că am asistat la o discuție cu șefii de secție care nu mi-a plăcut deloc. Ei nu sunt o echipă acolo. În loc să găsească soluții, găsesc probleme. Iar problemele țin de ei, de actul medical, de buna funcționare a spitalului”, a declarat președintele Consiliului Judetean, Iulian Chiriac.

Jurnalul de Brăila a atras atenția asupra neregulilor semnalate de către foști angajați ai secției de boli infecțioase. A fost făcută în acest sens și o solicitare scrisă, înaintată Spitalului Județean, pentru care nu am primit niciun răspuns.

Pe de altă parte, vom fi mereu deschiși către angajații care semnalează orice fel de neregului în cadrul Spitalului Județean Brăila, iar de la publicarea primului articol, am primit la sediul redacției și pe adresa de e-mail zeci de solicitări care privesc abuzurile personalului medical. Fiecare dintre ele vor fi analizate și vom cere lămuriri în continuare conducerii Spitalului Județean Brăila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry