Mihai Tudose vorbește despre ”Matematica PSD”: ”Plumb se duce comisar european…. Poate la Videle”

Mihai Tudose vorbește despre ”Matematica PSD”: ”Plumb se duce comisar european…. Poate la Videle”

 

 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a dat vineri, la Târgovişte, mai multe indicii cum că Rovana Plumb ar putea fi propusă de Guvernul României în funcţia de comisar european la finele alegerilor europarlamentare.

În matematica precară a lui Liviu Dragnea, Carmelia Bălănică-Dragomir ar putea ajunge europarlamentar.

Declarațiile halucinante ale președintelui PSD nu au fost trecute cu vederea de liderii Pro România. Fostul prim ministru, Mihai Tudose, le-a atras atenția social-democraților că se vor trezi, poate, după alegeri.

A glăsuit Dragnea că trei candidați la europarlamentare vor renunța la mandat. Și că cei trei sunt următorii doi: Plumb și Ciuhodaru. Sunt trei, nu-i așa?

Că Plumb se duce comisar european…. Poate la Videle, căci de acceptat/ votat pe acolo pe la Comisie.. sunt șanse mai mari să viscolească în Sahara… Și Ciuhodaru va pleca la anu’ Primar la Iași… La Iașiul în care PSDragnea a fost primit cu atâta ,,căldură“ de localnici…

Și că dacă aceștia trei (sâc) pleacă, devine eligibilă lista până la locul 18! Adică PSDragnea să ia cam 50% în alegeri și apoi încă două locuri, pardon trei… Nu e așa că e frumoasă România lui Dragnea? Cu girafe roz și iepuri albaștri ce zburdă cu voioșie prin satele pentru care ne invidiază răii aia de europeni?

Hai să vorbim în șoaptă, să nu facem zgomot. Să nu-i trezim… să nu-i contrazicem că’ cică nu e bine că pot păți ceva…

Doar, în timp ce ei visează că sunt proprietarii României, să mergem la vot! După vot se vor trezi ei (poate). Până la vot să fim noi activi…”, a postat fostul prim ministru Mihai Tudose, pe pagina de Facebook.

 

MFC:41190009

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry