Florin Cîrligea, despre dublul standard: ”Trebuie să ai ceva la cap, ca să amendezi comerciantul și nu producătorul!”

Florin Cîrligea, despre dublul standard: ”Trebuie să ai ceva la cap, ca să amendezi comerciantul și nu producătorul!”

 

 

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat că propunerea legislativă privind dublul standard pe care o va depune marţi la Parlament prevede o „amendă de 4% din toate încasările şi confiscarea tuturor produselor”, în cazul firmelor care practică dublul standard în România.

Omul de afaceri Florin Cîrligea a atras atenția asupra faptului că liderul PSD ”trebuie să aibă ceva la cap” ca să amendeze comerciantul și nu producătorul.

 

 

Vă dați seama ce veselie ar fi pe cei de la Protecția Consumatorului, să poată să închidă ei și să dea 4% din cifra de afaceri, amendă, la săracul comerciant. Păi oameni buni, trebuie să ai ceva la cap, dacă amendezi comerciantul care nu are laborator să facă analize la fiecare biscuit, pe care îl comercializează el. Este aceeași prostie ca la Protecția Consumatorului de la ora actuală. Este amendat comerciantul pentru că producătorul nu a pus un gram sau nu a făcut ceva. Nu se poate! Aceste legi trebuie să vizeze producătorii nu comercianții.

Vorbim de 4% din cifra de afaceri, vă dați seama că v-a falimentat din secunda doi. Amenda este 4% din cifra de afaceri. Nu se poate, vinovat este producătorul”, a declarat consilierul județean Florin Cîrligea.

Prevederile proiectului de lege se aplică tuturor persoanelor fizice și juridice care desfășoară relații comerciale cu produse de larg consum, produse agroalimentare, carburanți, servicii de telefonie și internet, servicii financiare, servicii turistice, indiferent de forma de comerț.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry