Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, în vizită electorală, la Brăila!

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oroș, a venit astăzi la Brăila, într-o vizită electorală, pentru a susține și promova candidații PNL la alegerile parlamentare.

Adrian Oroș l-a lăudat pe candidatul PNL la alegerile parlamentare, Alexandru Popa, pentru rezultatele remarcabile pe care le-a obținut ca tânăr antreprenor, în agricultură.

Am înțeles că are un proiect pe un depozit de 1,4 milioane de euro. Lucrează 2100 de ha, a absorbit până acum 12 milioane de euro – fonduri europene. Are 2 proiecte depuse pe măsura 4.3 pentru reabilitarea infrastructurii secundare de irigații. Împreună cu domnia sa ne vom întâlni și cu alți fermieri din județ pentru a discuta problemele cu care se confruntă în județul Brăila”, a spus Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oroș

Alexandru Popa are 30 de ani, este inginer agronom, are două master-uri, unul în Protecţia Plantelor, iar celălalt în Accesarea de Fonduri Europene, iar în prezent este înscris la doctorat, la Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară Bucureşti, cu o lucrare de cercetare tot în domeniul agricol.

Domnul Alex Bucălău este notar și vorbit cu dânsul despre o lege, pe care noi ar fi trebuit să o punem în aplicare acum 20 – 25 de ani, o lege care modifică Legea 17 – Legea vânzării terenurilor, care încearcă să reglementeze unele probleme apărute pe parcursul anilor. Această lege trebuie modificată urgent pentru că spune că toate tranzacțiile începute și demarate, chiar dacă au apărut înainte de 13 octombrie, când legea a fost promulgată, trebuie finalizate pe noua procedură. Asta a dat peste cap activitatea primăriilor, a notarilor…”, a declarat Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.

După conferința de presă, ministrul a vizitat SPA Gropeni, localitatea Gropeni, km 196 pe Dunăre, SPA IM Gheorghiu, localitatea Stăncuța, km 121 pe Dunăre, SRPA 1 Spiru Haret și SRPA 1 A Lacu Rezi.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry