Neagu Adrian: ”Împreună pentru o administrație cinstită!”

Sunt Neagu Adrian,  candidat al Alianței USR PLUS pe lista de consilieri pentru Consiliul Județean Brăila.

Am 56 ani, sunt absolvent a două facultăţi din cadrul Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi, profesiile mele fiind de inginer tehnolog și economist. Am lucrat câțiva ani la fosta Întreprindere de automobile ARO SA Câmpulung Muscel, iar ulterior am fost angajat ofițer de poliție la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila și am lucrat în domeniul de prevenire și combatere a infracțiunilor economico-financiare din instituţiile publice de pe raza județului Brăila.

Începând cu anul 2017 m-am implicat civic în oprirea masacrului realizat de clasa politică împotriva legilor justiției, participând la mitinguri în București și Brăila.

Nu m-am gândit niciodată că voi ajunge să mă implic politic, însă realitatea ultimilor ani și deprofesionalizarea constantă a clasei politice și implicit a administrației, m-au convins că nu putem progresa fără să ne implicăm și fără să contribuim cu expertiza noastră.

Pentru că nu am un trecut politic, acest lucru îmi oferă posibilitatea de a gândi liber și diferit, de a pune pe primul loc interesul brăilenilor și nu al celor care fac jocuri de culise.

Alianța USR PLUS Brăila este singura alternativă reală la partidele tradiționale. Echipa consilierilor judeteni USR PLUS Brăila este formată din profesioniști în domeniilor lor și ne vom pune la dispoziție cunostințele pentru a asigura garanția unei administrații profesioniste.

Dezvoltarea durabilă a județului Brăila la standarde europene nu se poate face fără oameni oneşti şi cinstiţi în Consiliul Județean Brăila.

Sunt pregătit să ne apucăm de treabă și am ambiția de a clădi schimbarea de care avem nevoie cu toții!

Votează în 27 septembrie Alianța USR PLUS!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry