Nicio stradă fără asfalt! Comuna Rîmnicelu se află în plină dezvoltare! S-a demarat studiul de fezabilitate pentru gaze naturale!

În perioada 2016-2019, Consiliul Județean a acordat aproximativ 1 milion de lei, prin contracte de asociere, pentru diferite proiecte de investiții, către comuna Rîmnicelu.

Astfel s-a reabilitat căminul cultural, s-au amenajat trotuare, șanțuri, podeț, parcări, sisteme de supraveghere video, și multe alte proiecte mici, propuse de către primarul Lucian Chiru, care aveau nevoie de cofinanțare de la Consiliul Județean.

”Continuăm lucrările de refacere a infrastructurii pe drumurile județene.

Utilajele de asfaltare au intrat pe DJ 221, în zona localității Râmnicelu (aprox. 4 km), după ce au terminat zona Romanu-Găvani (aprox. 2 km). Pe drumul judetean 221, in total s-a folosit covor asfaltic pe o distanță de aproximativ 15 km.

Realizarea acestor drumuri și aducerea lor la standarde moderne este o prioritate pentru mine. Aceste investiții ale CJ Brăila nu doar că vor ușura deplasarea cetățenilor pe drumurile judetene, dar vor crea și drumuri mai sigure”, spune președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac.

În 2020, Consiliul Județean a alocat suma de 99.000 lei, pentru cofinanțarea valorii de  achiziție a serviciului de elaborare a Studiului de fezabilitate având ca obiect înființarea sistemului de distribuție gaze naturale.

Tot în 2020, Consiliul Județean a alocat suma de 200,383 lei pentru construirea unui adapost pentru utilajele de deszapezire și reparații drumuri, în sat Rîmnicelu.

Prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL2) Rîmnicelu a primit din partea guvernelor PSD suma de 6,760,897.18 lei, pentru modernizarea stăzilor din comună.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry