Nițu Tincuța este propunerea PSD Brăila pentru fotoliul de primar al comunei Salcia Tudor pentru următorii 4 ani!

„Pentru a putea reprezenta o comunitate trebuie, înainte de toate, să cunoşti oamenii şi problemele lor”, a declarat Nițu Tincuța pentru Jurnalul de Brăila.

Are 54 de ani, este de profesie operator de industrializare a lemnului iar în prezent ocupă funcţia de  agent poştal la Oficiul Poștal din satul Cuza Vodă.  În perioada 2016-2020 a ocupa şi  funcţia de consilier local.

„Prin activităţile mele, atât cele personale, profesionale şi administrative am reușit să comunic foarte mult cu cetăţenii. Să le aflu problemele şi nemulţumirile şi să înţeleg ce anume lipseşte comunei mele. Aşa am hotărât, dealtfel, să  candidez pentru această funcţie, cea de primar”.

Niţu Tincuţa vorbește despre ce a motivat-o să intre în această cursă:

„Cred că este timpul să ne implicăm mai mult. Copiii noştri, generația tânăra este cea mai mare motivaţie. Pentru ei trebuie să creăm acel loc pe care să-l numească acasă şi la care să se întoarcă mereu cu drag. Pare clişeu, dar chiar trebuie să le oferim alternative. Cu paşi mici dar siguri, cu sprijinul Consiliului Judeţean Brăila şi a dlui. Francisk Iulian Chiriac, dar mai ales al cetăţenilor, putem face asta. Am luptat mereu să ofer oamenilor, încredere şi respect, iar asta m-a ajutat să progresez în viața”, a declarant Nicu Tincuța.

În programul de dezvoltare al comunei Salcia Tudor pentru următorii 4 ani, regăsim:

  1. Introducerea apei potabile în toate satele comunei Salcia Tudor prin proiecte de asociere cu Consiliul Județean Brăila;
  2. Introducerea gazelor naturale în toate satele comunei Salcia Tudor prin proiecte de asociere cu Consiliul Județean Brăila;
  3. Reabilitarea DJ 202A între Gulianca și Mihail Kogălniceanu;
  4. Asfaltarea ulițelor satelor din comuna Salcia Tudor pe o porțiune de 50 de km.
  5. Betonarea rigolelor de scurgere a apei pluviale;
  6. Modernizarea căminelor culturale și a școlilor generale din satele comunei și dotarea lor corespunzătoare;
  7. Finalizarea lucrărilor de construire a bisericii din localitatea Cuza Vodă și continuarea lucrărilor de pictură murală la biserica din Salcia Tudor;
  8. Amenajarea unui spațiu pentru funcționarea dispensarului și a unui punct farmaceutic în satul Olăneasca;
  9. Achiziționarea unei mașini de intervenție în cadrul Inspectoratul pentru Situații de Urgență al comunei;
  10. Demersuri cu SAJ Brăila pentru obținerea unei ambulanțe non stop în comuna Salcia Tudor;
  11. Demersuri pentru a avea un medic specialist generalist stabil în comuna Salcia Tudor;
  12. Dotarea dispensarului din Salcia Tudor cu un aparat ecograf și cu EKG;
  13. Inființarea unui birou agricol pentru accesarea de fonduri europene și consultanță pentru locuitorii comunei;
  14. Amenajarea unor locuri de joacă pentru copiii comunei Salcia Tudor;
  15. Vom demara proiecte împreună cu Inspectoratul Şcolar Brăila pentru desfășurarea învățământului primar în toate satele comunei Salcia Tudor.

”Întotdeauna am pus locuitorii județului pe primul loc. Am convingerea ca în comuna Salcia Tudor lucrurile se vor schimba în bine, iar viitorul primar, doamna Niţu Tincuţa, va primi sprijinul meu și al instituției pe care o conduc, astfel încât în următorii patru ani, nivelul de trai al locuitorilor din această comună să crească considerabil”, a declarat președintele Consiliului Județean Brăila, Iulian Chiriac.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry