Organizația de Tineret a PNL Brăila îl sprijină pe Adrian Tabarac la alegerile parlamentare!

Cel puțin asta spune un membru TNL, revoltat de atitudinea conducerii PNL care ar fi ”pus mâna” pe pagina de facebook a organizației de tineret, făcând declarații publice în numele acestora.

Noi, membrii organizației de Tineret a Partidului Național Liberal – filiala Brăila, îl sprijinim pe Adrian Tabarac în cursa pentru un mandat de deputat independent. În toată activitatea lui, Adrian ne-a dovedit că este fidel spiritului și valorilor liberale, atașat de Brăila și de tineretul brăilean. Considerăm că actuala conducere a PNL Brăila, instaurată fără alegeri libere este în conflict cu tot ceea ce înseamnă liberalism, iar candidații PNL care deschid listele pentru alegerile parlamentare, persoane implicate în fapte penale și în scandaluri de presă, nu sunt reprezentativi pentru organizația noastră.

Ne manifestăm public dezaprobarea pentru felul în care este condusă organizația de către domnul Cătălin Boboc și îi rugăm pe alegătorii brăileni să aibă încredere în tinerețea, în sinceritatea și în judecata noastră. Comunicatul emis de conducerea TNL, nu reprezintă și opinia noastră. Avem certitudinea că singura soluție pentru dreapta brăileană este Adrian Tabarac”, spune un membru TNL, într-o postare pe Facebook.

Alături de text este astașată o imagine cu semnăturile susținătorilor lui Adrian Tabarac din TNL Brăila.

Întrebat de acest scandal, care a izbucnit încă de săptămâna trecută, când pe pagina TNL Brăila a apărut o postare prin care tinerii liberali se distanțau de persoana lui Adrian Tabarac, Cătălin Boboc – președintele PNL a declarat la acel moment că este vorba de niște conturi false care au ca scop incitarea tinerilor liberali.

Acum însă, în spațiul public a apărut și o scrisoare cu semnăturile celor care îl susțin pe Tabarac în alegerile parlamentare.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry