Ion Rotaru, despre piedicile Guvernului Orban puse în calea podului peste Dunăre: ”Asta înseamnă PNL – numele tău este neputință și nepăsare!”

Senatorul Ion Rotaru alături de deputații Florin Mircea și Nicu Niță, fostul prefect George Adrian Paladi și viceprimarul Doinița Ciocan, însoțiți de europarlamentarul Mihai Tudose, președintele CJ, Iulian Chiriac și primarul municipiului, Marian Dragomir, au deschis oficial campania electorală pentru alegerile parlamentare cu o vizită la șantierul podului peste Dunăre.

La startul oficial al campaniei electorale, liderul PSD Brăila spune că social democrații sunt singurii care au un plan coerent pentru a ieși din criză, dar și pentru a guverna România pentru următorii patru ani.

Vinovatul principal pentru acest lucru (n.r. construcția podului) este Mihai Tudose, pentru că a avut determinarea să semneze acel contract, când nu mai credea nimeni că se va mai întâmpla acest lucru și vinovat este Guvernul PSD, pentru că a contribuit cu tot ce era necesar ca acest proiect să se pună în operă.

În ce privește lucrurile care nu funcționează, cred că putem să spunem doar un singur lucru: faptul că liberalii nu sunt în stare să gestioneze lucruri care ar putea fi rezolvate fără eforturi deosebite, ci doar cu determinare. Asta înseamnă PNL – numele tău este neputință și nepăsare.

Dacă ar fi avut preocuparea necesară, tot ce înseamnă defrișări, plată a despăgubirilor și toate celelalte elemente trebuiau rezolvate de mult. Nu sunt lucruri astronomice, nu sunt lucruri care nu pot fi rezolvate. Asta înseamnă că nu le pasă. Cum nu le pasă nici de ceea ce se întâmplă pe zona de sănătate, cum nu le pasă de agricultorii care nu-și primesc banii de la despăgubiri și exemplele pot continua.

Avem acum posibilitatea, și fac apel la brăileni, aici, lângă mine este echipa de parlamentari, viitori parlamentari ai Brăilei care vor susține investiția de la pod, vor susține toate investițiile și tot ceea ce înseamnă spprijinirea mediului de afaceri la Brăila, în așa fel încât, după alegerile din 6 decembrie, PNL – care înseamnă, exact cum spunea domnul Tudose – moarte, să plece și să ne lase, pentru că PSD este capabil să gestioneze lucrurile”, a declarat președintele PSD Brăila, senatorul Ion Rotaru.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry