Ovidiu Nechita, independent la Consiliul Județean: ”Doar votul te aruncă în lupta pentru un județ mai bun! Dacă nu votezi, consimți la ce e mai rău!”

Perioada campaniei electorale se apropie de sfârșit, iar cetățenii județului Brăila, duminica aceasta, 27 septembrie, aleg din nou.

Pentru mulți dintre cetățeni, o perioadă bună de timp, Nechita Ovidiu a fost doar un consilier judetean din cadrul Consiliului Judetean Braila, mult prea vocal si acid uneori, prin sesizările repetate legate de nereguli și discuțiile aprinse din ședințele Consiliului Județean Braila. Campania electorală din acest an, prin care acesta și-a expus opiniile și intentiile pentru județul Brăila, a confirmat încă o dată că mulți dintre cetățeni empatizeaza în totalitate cu el. Susținerile cetățenilor și mesajele de incurajare primite inclusiv în mediul online, confirmă că acest județ are nevoie de schimbare!

Întrebat ce ne poate spune ca ultim mesaj, la final de campanie, Ovidiu Nechita a declarat:

Foarte mulți alegători votează pe considerente personale sau influențați pozitiv sau negativ de campaniile electorale. Cei mai mulți dintre politicieni, dacă îi privești de aproape, sunt superficiali, aroganți, slab pregătiți, dezinformați chiar. Am primit deseori întrebarea cum de am avut curajul/nebunia să intru în politică? Sunt una din acele persoane care chiar speră să facă ceva pentru judetul Braila!

Nu sunt singurul corect și cu astfel de speranțe, dar cred sincer că putem  face din acest județ un model.  Nu mi-am dorit să fiu candidatul cel mai simpatic, sau cel mai populist pentru functia pentru care candidează, insa mi-am dorit ca mesajul meu să ajungă la omeni, să vadă realitatea și să înțeleagă prin ce proces degradant putem trece dacă persităm în greșeli.  Indiferent de ceea ce aleg cetățenii, important este să voteze, îi îndemn sincer să își exercite acest drept!!! Este singura șansă reală și corectă să facem ce trebuie pentru noi, pentru județ, pentru o viata mai bună. Doar votul te aruncă în lupta pentru un județ mai bun! Dacă nu votezi, consimți la ce e mai rău, iar când judetul acesta va deveni inamicul tău, vei pleca ca mulți alții, să cauți un oraș mai bun în străinătate! Să nu uiți însă că, el a fost construit doar datorită faptului că unor oameni le-a păsat și au mers la vot!

a declarat Ovidiu Nechita, candidat independent la președinția Consiliului Județean.
Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry