Parlamentarii AUR nu au încredere în moțiunea PSD, împotriva Guvernului Cîțu! Mihai Tudose: ”Cât mai e kg de aur?”

PSD va depune moțiune de cenzură pentru demiterea Guvernului Cîțu pe 14 iunie. Președintele partidului Marcel Ciolacu spune că moțiunea va fi depusă ca urmare a „eșecului privind Planul Național de Redresare și Reziliență”. Documentul care prevede accesarea de fonduri din mecanismul european de redresare și reziliență în valoarea de 29,2 miliarde de euro urmează să fie trimis luni la Bruxelles.

Alianţa pentru Unirea Românilor consideră că Guvernul Cîţu trebuie să plece, însă voturile PSD şi ale AUR nu sunt suficiente pentru ca moţiunea de cenzură anunţată de social-democraţi să treacă, motiv pentru care este necesar şi sprijinul altor parlamentari.

Tot aud pe unul dintre copreședinții AUR că el/ ei nu votează moțiunea de cenzură inițiată de PSD fiindcă nu pare a avea suficiente voturi… Acest tip de mesaj taie orice ,,apetit” pentrut vot al unora care până acum au susținut actuala ,,putere”. Întrebarea devine firească: ,,naivitate” politică, afiliere cu cei de la guvern sau preț per kg?”,

a declarat vicepreședintele PSD, Mihai Tudose.

Mai mult, George Simion lasă să se înțeleagă ideea că vor susține moțiunea doar dacă PSD va susține ”suspendarea din funcţie a lui Klaus Iohannis printr-un referendum naţional”.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry