Boboc mușcă ”mâna care l-a hrănit”! Ajuns în Guvern datorită lui Orban, Boboc a sărit în barca lui Cîțu, care se scufundă!

Premierul Florin Cîțu și-a anunțat, duminică, candidatura la șefia PNL, cu o oră înainte de ședința Consiliului Național, într-o conferință de presă la sediul PNL din Modrogan. Alături de premier, în momentul anunțului, au fost mai mulți lideri importanți ai partidului, miniștri din Guvern sau parlamentari PNL, printre care s-a numărat și secretarul de stat Cătălin Boboc, ajuns în Guvern datorită lui Orban.

Pentru un om care se laudă că ”doar liberalismul salvează România”, Cîțu a avut o ieșire fără precedent la adresa ziariștilor: ”Nu v-aţi civilizat în 30 de ani de zile”, în momentul în care jurnaliștii încercau să afle lucruri importante de la premier, în ceea ce privește Programul Național de Redresare și Reziliență.

Greșeala lui Boboc este că pune ciocul la vrăjeala lui Cîțu(trebuie să recunoaștem că premierul i-a luat carnetul lui Boboc la acest capitol), care spune că ”mă voi asigura că PNL va fi cel puțin 8 ani la guvernare”. Boboc practic l-a trădat pe Orban doar pentru a-și asigura scaunul în Guvern pentru încă 6 ani. Ceea ce nu știe Boboc este că actualul Guvern, cu Cîțu în frunte, are toate șansele să nu prindă revelionul.

Pe lista liberalilor brăileni, care îl susțin pe Cîțu, apare și președintele interimar al PNL Brăila, Cătălin Boboc. Probabil Cîțu mustăcește văzând lista și sperând că Brăila îl susține. Ceea ce nu știe Cîțu este că Boboc a rămas doar în acte interimar la Brăila, cu susținerea unor membri închipuiți. În realitate sunt alții care conduc partidul și care pun osul la treabă, ținând cont că mai importante decât deciziile de la centru sunt alegerile din Viziru.

În final, cred că premierul a făcut școala politică cu Boboc, împreună! Altfel nu înțeleg cum crede Cîțu că va putea candida la președinția României după ce s-a uzat 4 ani la conducerea unui Guvern care promovează austeritatea. Numai un prersonaj ca Boboc ar putea crede că va fi pe liste la alegerile din 2024 și va și câștiga!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry