Partidul PRO România Brăila a depus candidaturile pentru Camera Deputaților și Senat

Un fost ministru dechide lista de candidați ProRomânia, la Brăila. Harry Ilan Laufer a deținut funcția de ministru pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat între 29 iunie 2017 și 29 ianuarie 2018.

Laufer a lucrat pentru Guvernul României în calitate de consilier la Departamentul pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediu de Afaceri și Turism în perioada 2013-2014, inclusiv în mandatul de ministru delegat în Cabinetul Ponta al fostului său șef, Florin Jianu, care a demisionat din Guvernul Grindeanu în contextul scandalului politic privind modificarea Codului Penal.

”Sunt onorat să deschid lista la Camera Deputaților, iar colegul meu Dorin Petrea deschide lista la Senat. Suntem o echipă puternică cu experiență atât profesională cât și politică, o echipă ce va reprezenta cu onoare județul în Parlamentul României. Ni se alătură specialiști în economie, antreprenoriat, management, educație, sănătate și agricultură. Cu toții suntem pregătiți să ne asumăm inițiative legislative care să contribuie la dezvoltarea economică, antreprenorială și socială din Brăila. Mult succes tuturor!”, a declarat Harry-Ilan Laufer.

Candidații Pro România Brăila, la alegerile parlamentare:

CAMERA DEPUTAȚILOR

Harry-Ilan Laufer – antreprenor

Ionuț-Cosmin Răzmeriță – manager proiect

Gheorghe Untaru  – inginer agronom

Cristian Pîcleanu  – profesor

Daniel Vlad  – antreprenor

Florin Dragu – economist

Carmen Mariana Mihai – asistent medical

SENAT

Dorin Silviu Petrea – director

Eugenia Dudău – profesor

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry