Partidul Realitatea prinde contur! Peste 21.000 de adeziuni!

Partidul Realitatea prinde contur! Peste 21.000 de adeziuni!

 

 

Cozmin Guşă, acţionar al Realitatea Tv, le mulțumește celor 21.000 de oameni care și-au exprimat, în mai puțin de o săptămână, dorința de a se alătura Partidului Realitatea. Acesta a precizat că în scurt timp, va reveni cu mesaje punctuale privind organizarea partidului.

Reamintim celor care doresc să ni se alature că Realitatea are site-uri de stiri în fiecare judet, care functionează cu adresa de internet realitateade (nume judet).net, unde vom publica periodic informatii legate de activitatea noastra in zona. Fiecare dintre cei ce doresc sa ni se alature vor gasi adresa de email militantde (nume judet)@realitatea.net, unde sunt rugati sa ne trimita datele personale minimale prin care pot fi identificati si contactati ulterior.

Pentru romanii din diaspora care vor sa ne sustina este disponibila o adresa centrala militantdiaspora@realitatea.net, unde asteptam date conform aliniatului precedent.

În scurt timp, vom organiza 5 departamente de activitate, care vor fi manageriate de catre una sau mai multe persoane, care vor fi anuntate public in scurt timp. Aceste departamente vor functiona sub forma unor forumuri de dezbateri, identificare de probleme, respectiv promovare de idei si solutii, pana in momentul in care vor capata o formula institutionalizata, dupa legalizarea Partidului Realitatea”, a declarat Cozmin Gușă.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry