Petrea Dorin Silviu: fiecare VOT contează!

De exemplu, Pro România a câștigat cu 4 voturi peste PSD, la alegerile europarlamentare din 2019, în municipiul Brăila, cu 19.436 de voturi ( 24,70 %) fața de 19.432 de voturi. În același timp, PNL a obținut DOAR 13.381 de voturi, respectiv 17,00 % din voturile valabil exprimate.

La alegerile europarlamentare din 2019 în municipiul Brăila au fost înregistrate 78.710 de voturi valabil exprimate, iar la alegerile prezidențiale de anul trecut au votat 81.224 persoane.

O prezență MARE a brăilenilor la vot la alegerile locale de duminică, 27 septembrie 2020 va diminua considerabil procentele celor 2 partide nereformate și neperformante, astfel că, PSD va înregistra un scor sub 30 %, iar PNL care va scădea sub 20 %.

Conform analizelor noastre DOAR 4 partide vor trece pragul electoral în municipiul Brăila : Pro România, PSD, PNL și USR-PLUS.

”Partidele Dinozaur” – PMP şi Alde NU vor mai trece pragul electoral la Brăila şi nu vor intra în Consiliul local municipal şi nici în Consiliul Judeţean Brăila. Sperăm ca, după aceste 2 cicluri de alegeri vom scapa definitiv de aceste partide şi de leaderii lor, care au fost un dezastru pentru Brăila şi pentru România.

De altfel, orice vot pentru partidele mici, pentru ALDE şi pentru PMP înseamnă un vot pentru PSD, pentru că aceste partide nu vor trece pragul electoral şi atunci toate voturile acestora vor ajunge la redistribuire tot în portofoliu PSD!

Avem o şansă unică să scapăm de PSD şi de Marian Dragomir – Singura soluţie reală, raţională şi pentru dezvoltarea durabilă a municipiului Brăila este alegerea prin VOT direct a candidaţilor PRO România şi a lui Petrea Dorin Silviu primar al municipiului Brăila, la alegerile locale din 27 Septembrie 2020!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry