Petrea Dorin Silviu: “La propunerea echipei Pro România Brăila în programul de guvernare a fost inclusă aplicarea exactă și integrală a Legii 223/2015”

După plecarea Guvernului Ponta, Legea 223/2015 a suferit numeroase modificări, care au afectat drepturile rezerviștilor, deoarece unii politicieni ajunși în anumite funcții, care, din necunoaștere și din rea-voință, au introdus pensiile militare în categoria „speciale și nemeritate”.

Ne vom lupta în Parlament pentru militari, rezerviști, veterani și pentru familiile acestora!

Armata română trebuie tratată cu onoare și cu recunoștință. Iar fiecare om care îmbracă haina militară și care își slujește țara sub jurământ trebuie să aibă siguranța că niciun guvern nu poate să-și bată joc de drepturile câștigate prin muncă și sacrificiu.

Pro Romania promite un guvern anticriză, ce va reda demnitatea și respectul pentru haina militară, implementând în integralitate Legea 223/2015.

Premierul anticriză Victor Ponta garantează astfel stabilitatea pentru toți militarii care luptă pentru siguranța națională, lege și ordine.

Pe 6 decembrie votează Pro România, pozitia 1 pe buletinul de vot la Braila.

Alege un premier anticriză!”, spune Petrea Dorin Silviu, candidat la alegerile parlamentare din partea Partidului ProRomânia Brăila.

Pensiile militare nu sunt speciale și nici privilegii, ci reprezintă recunoașterea pe care societatea o datorează celor care îmbracă haina militară și își slujesc țara sub jurământ.

România are obligația să-și trateze militarii cu onoare și recunoștință, așa cum o fac toate statele membre NATO.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry