Petrea Dorin-Silviu: ”Obiectivul nostru este să ”batem” PNL la Brăila! Pentru că se poate!”

Pro România Brăila și-a fixat un nou obiectiv electoral

Sâmbătă, 15 august, de ziua BRĂILEI și a brăilenilor, Pro România Brăila  a depus dosarele candidaților la alegerile locale din 27 septembrie 2020, la Consiliul Local și la Consiliul  Județean Brăila.

Cele două birouri reunite ale ProRomânia Brăila au luat, cu unanimitate de voturi, decizia de a obține un număr de voturi mai mare decât al PNL-ului local.

Ne-am ales acest obiectiv pentru că se poate! Putem depăși pragul de 20% din voturile brăilenilor și, implicit, putem depăși PNL Brăila la aceste alegeri locale, atât la nivel local cât și la nivel județean! Mai mult, conform analizei noastre interne, PNL Brăila va pierde de asemenea, primăriile Mircea Vodă, Victoria, Cazasu, Viziru și Șuțești!”, precizează Dorin-Silviu Petrea, candidatul ProRomânia Brăila la Primăria Municipiulu Brăila.

În acest context, Pro România Brăila va avea consilieri în toate localitățile din județul Brăila unde participă la alegerile locale și în 70-80 dintre acestea va avea viceprimari.

Petrea Dorin- Silviu mai subliniază faptul că ProRomânia va fi cel mai mare câștigător al acestei runde de alegeri în județul Brăila ”din punct de vedere al creșterii procentuale a scorului politic și chiar dacă astăzi plecăm de la zero, cu siguranță ne vom atinge obiectivul aprobat de birourile politice reunite ale ProRomânia Brăila!”

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry