Petrea Dorin-Silviu: ”Pe zi ce trece se confirmă faptul că stafful brăilean al PNL a vândut partidul și alegătorii de dreapta PSD-ului mult hulit”

COMUNICAT DE PRESĂ

”PNL  second hand! Sau cum a devenit PNL un PSD de rezervă

Toți știam, de 30 de ani încoace, de existența Blatului dintre PSD și PNL la Brăila și de non combatul practicat de aceste formațiuni politice locale la toate alegerile, în detrimentul brăilenilor, dar la capitularea întregului partid cred că nimeni nu se aștepta.

Prima mișcare suspectă și total neinspirată a fost decizia de a-l impune pe candidatul unui partid inexistent condus de un consilier pseudo-independent care a simulat o opoziție la PSD și la primar timp de 4 ani, fără niciun proiect adus în Consiliul Local Municipal, blat pe care l-am anticipat, ca PNL să nu deranjeze PSD.

A doua surpriză PNL-istă care a bulversat toată scena politică brăileană: numirea în funcția de subprefect a Simonei Drăghincescu, membră PSD și un luptător energic împotriva PNL și, mai ales, împotriva conducerii locale a PNL, artizana dosarelor penale măsluite.

A treia ”îngenunchiere” a PNL s-a petrecut în aceste zile când în fruntea listei de candidați la Consiliul Județean Brăila a fost numit cel de-al doilea consilier pseudo-independent, Căpățână, care este un om declarat de centru-stânga și care este un bun prieten al PSD-ului Brăila.

Cireașa de pe tort este însă deputatul fost PSD, fost, PRO, de curând PNL, Emilia Meiroșu, care n-a rezistat ofertei extraordinare a conducerii liberale locale de a intra în acest partid ”minunat” de dreapta. Oferta a fost de nerefuzat, dar este inexistentă, așa cum reiese din declarațiile președintelui PNL Brăila.

Toți acești pași conduc doar spre un singur lucru: păstrarea administrației locale pesediste la schimb cu asigurarea singurului post eligibil de deputat din parte PNL la alegerile parlamentare din decembrie, pentru ”combinatorul” șef.

Din tot acest tablou lipsește însă domnul președinte Stancu, care să deschidă ședințele organizatorilor la PNL…..

Să se mulțumească însă electoratul liberal cu atât?! Să înghită atât de ușor trădarea?!

Greu de crezut…..”, spune coordonatorul Organizației Municipale a Pro România Brăila, Petrea Dorin Silviu.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry