PNL Brăila unește dreapta locală! Alianța PNL- Brăila Nouă îi are candidați pe Cătălin Boboc și Lucian Căprariu!

Comunicat de presă

”Astazi, 29 iulie, Consiliul Director Judetean al filialei PNL Braila, a decis sustinerea, pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Braila, a domnului Catalin Boboc, lider si om de actiune intr-o perioada grea pentru noi toti. 

Totodata, auzind vocea brailenilor care doresc actiuni concrete dinspre ei,  pentru ei am decis ca impreuna cu partidul Braila Noua sa formam o Alianta locala PNL- Braila Noua. Transmitem astfel un mesaj puternic de Unitate a dreptei locale si invitam si celelalte formatiuni politice care doresc sa redea brailenilor mandria de trai aici sa ni se alature. Sub noua alianta PNL-Braila Noua, anuntam candidatura pentru postul de primar al municipiului Braila a domnului Lucian Caprariu, a carei experienta in dezvoltare urbana si regionala il recomanda cel mai bine in intelegerea si rezolvarea problemelor acestei urbe. 

Dragi Braileni! Este mai important ca niciodata, sa sanctionam prin votul fiecaruia politica saraciei, pe care PSD, sub diveresele sale iteratii, a dus-o in ultimii 30 de ani si sa redam Brailei gloria de odionioara, a carei singuri martori sunt cladirile emblematice ale orasului. Este timpul unui nou “prin noi insine”, este timpul sa ducem Braila din nou la adevaratul sau potential”, se arată în comunicatul transmis de PNL Brăila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry