PNL Brăila vrea să trimită PSD acasă, după o guvernare dezastruoasă, și nu pierde vremea cu dispute interne

Membrii și conducerea PNL Brăila sunt preocupați, în această perioadă, de impunerea unui program de guvernare locală pentru Primăria și Consiliul Județean Brăila și nicidecum nu pierd vremea cu dispute interne, așa cum încearcă adversarii politici să acrediteze, spune deputatul Vasile Varga.

”În ultima perioadă, au tot apărut în spațiul public informații despre tabere, dispute, scandaluri, în interiorul PNL. Să fim serioși: la PNL sunt discuții în interior de când există partidul! Așa sunt liberalii și este normal să fie așa, pentru că democrația înseamnă dezbatere. Dar asta nu înseamnă scandal și tabere!

Cătălin Boboc are toată susținerea noastră pentru candidatura la președinția Consiliului Județean Brăila, pentru că toți ne-am săturat de minciuni și de jumătățile de măsurăcare au dus Brăila în topul celor mai sărace și îmbătrânite județe din România. Cătălin Boboc a demonstrat, cât timp a fost prefect, că este un om de acțiune și echilibrat și a gestionat cu foarte multă înțelepciune și eficiență starea de urgență și de alertă din această pandemie. Repet, ca să se înțeleagă bine: are toată susținerea noastră, a oamenilor din interiorul PNL!”, este poziția tranșantă a deputatului Vasile Varga.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry