Ponta, la Brăila: ”Construim niște candidați care în 2020-2024 se pregătesc să câștige!”

Aflat la Brăila, în cadrul unei vizite electorale, liderul Pro România, Victor Ponta a vorbit despre așteptările pe care le are de la organizația condusă de Cosmin Răzmeriță, candidat la președinția Consiliului Județean.

”Eu le mulțumesc celor care au reușit să reclădească nu de la zero, ci mai jos de zero, de la fundație, o organizație de oameni tineri, de oameni care au și o activitate profesională în spate care-i recomandă. Sunt convins că vom fi în Consiliul Județean, în Consiliile locale, vom avea primari, viceprimari și vicepreședinți”, a spus liderul Pro România, la Brăila.

Ponta este încrezător în fatul că organizația de la Brăila va reuși să dea viitorii candidați, în 2024. Momentan, liderul Pro România speră ca partidul lui să fie reprezentat cât mai bine în administrația locală și județeană.

”Eu nu vreau promisiuni și vreau să vă spun un lucru. În acest moment Pro România are 0 consilieri, sigur o să avem mult mai mulți(…) Eu mă aștept să fim în Consiliul Județean, în Consiliul Local, în toate consiliile locale și să construim niște candidați care în 2020-2024 se pregătesc să câștige atunci funcțiile de primari sau de președinte”, a spus Victor Ponta.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry