Popa răspunde acuzațiilor privind angajările la Direcția Agricolă: ”Toți avem o mătușă angajată!(…)Despre soția lui Bucălău, să răspundă Bucălău”

S-a spălat pe mâini de restul angajaților de la Direcția Agricolă care au legături cu Partidul Național Liberal. Deputatul de la Cireșu a vorbit doar despre mătușa sa, angajată în toamna anului trecut pe funcția de Consilier superior.

Liberalul nu vede nicio problemă în faptul că aproximativ 15 angajați ai direcției au legături cu partidul pe care îl conduce, în schimb a scos lista PSD-iștilor angajați la stat.

Când este vorba de liberali și de rudele acestora, Popa consideră că fiecare are dreptul să muncească și să trăiască, însă nu aplică aceeași regulă și pentru social-democrați.

”Haideți să fim serioși, acum toți care sunt apropiați de mine, nu mai poate să muncească nimeni. Nu mai poate să trăiască nimeni(…)Despre soția lui Bucălău, să răspundă Bucălău”, a transmis liberalul prin presa agreată de PNL.

Întrebat de soția secretarului PNL, Simona Bucălău, care ocupă funcția de Consilier debutant în cadrul Direcției Agricole, Popa s-a eschivat și le-a cerut jurnaliștilor să-l întrebe direct pe Alexandru Bucălău despre această situație.


Citește și…

Președintele Consiliului Județean Brăila a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre sinecurile de la Direcția Agricolă

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry