PPUSL – ”Partidul neparlamentar cu cele mai complete liste”

Dan Păun, președintele PPUSL Brăila și candidat la funcția de președinte al CJ Brăila, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre listele de candidați propuse de partid.

”Dintre partidele neparlamentare, suntem partidul cu cele mai complete liste, iar asta este o dovadă că avem o organizare foarte bună. Sperăm ca pe 27, pe lângă o prezență consistentă la vot să obținem și noi un procent cât mai bun pentru a reprezenta curentul umanist în consiliile locale și în Consiliul Județean.

Pe liste avem, după cum ați văzut, mulți tineri, avem multe doamne, oameni care să aducă un nou curent în politică, toți fiind oameni noi cu dorința de a schimba ceva în politica actuală”, a declarat Dan Păun, președintele PPUSL Brăila și candidat la funcția de președinte al CJ Brăila.

La Alegerile locale 2020 de duminică, 27 septembrie, românii vor merge la urne pentru a-i vota pe cei care vor conduce administrația locală din localitățile în care locuiesc. PPUSL vine în fața electoratului cu o echipă tânără, care își dorește schimbarea clasei politice.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry