Premierul face curățenie, la Brăila! Mara Mareș, chemată la raport de Nicolae Ciucă! Șefa TNL răspunde pentru huliganii trimiși de Popa la Școala de Vară!

Lipsa de asumare a președintelui PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, după evenimentului nefericit, petrecut la Școala Politică de Vară a tinerilor liberali, atrage consecințe asupra președintelui TNL Mara Mareș, care a fost chemată de premierul Nicolae Ciucă la raport, după cum notează stiripesurse.ro.

Deputatul Alexandru Popa nu numai că nu și-a cerut scuze brăilenilor pentru că a pătat imaginea județului la nivel național, știrea fiind difuzată pe toate canalele principale de media, dar nici măcar nu a efectuat vreun demers pentru sancționarea tinerilor care, pe lângă faptul că au făcut de râs Brăila și organizația PNL Brăila, au scandat un mesaj la adresa ”adversarilor” politici, cu care de altfel sunt la guvernare: Mu*e PSD, de la Brăila, se știe! Grupul nostru aici, Mocanu și toată lumea! Forță!”

După apariţia imaginilor, liderul TNL Mara Mareş a prezentat scuze, promiţând că protagoniştii vor fi identificaţi şi că vor avea loc discuții pe acest subiect.

”Îmi cer scuze în numele Tineretului Naţional Liberal pentru aceste comportamente inacceptabile. Mărturisesc ca am aflat acum puţin timp şi cu mare neplăcere despre limbajul folosit. Adevarul este ca nu putem controla tot, mai ales noaptea tarziu. Voi face toate demersurile să identificam persoanele din video si vom avea o discutie pe subiect.  Zilele petrecute la Şcoala de Vară au avut drept obiectiv principal profesionalizarea echipei de tineret, prin traininguri intense si specifice. Aceste activităţi ne caracterizează, iar pe altele le regretam”, a transmis Mara Mareş, imediat după ce imaginile au apărut în spațiul public.

Ce a făcut, de atunci, președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa?

Președintele PNL Brăila nu și-a prezentat scuzele în fața brăilenilor și a adversarilor politici care au fost jigniți la Școala Politică. După o serie de materiale apărute în presa locală, deputatul a transmis un comunicat de presă de două pagini word, cu o singură referire la eveniment. În rest, a criticat organizația PSD Brăila.

”Nu vreau să scuz acel comportament și în calitate de președinte al PNL Brăila mă voi ocupa de acea chestiune așa cum consider de cuviință”, spune Popa în comunicat.

Premierul Nicolae Ciucă nu s-a lăsat impresionat de capacitățile deputatului Popa Alexandru, de a gestiona această situație, și i-a trasat o sarcină concretă președintelui TNL, Mara Mareș: ”să fie trași la răspundere” tinerii vinovați de afișarea unui astfel comportament, total neadecvat.

Un eveniment prin care se dorea formarea liderilor de mâine s-a transformat într-o petrecere cu lăutari, manele și dedicații, iar la final, o palmă dată peste fața brăilenilor, din momentul în care s-a asociat numele județului cu o lozincă care nu ar trebui să facă cinste niciunui tânăr, cu atât mai mult, unui tânăr liberal.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry