Președintele Iulian Chiriac spune că PSD nu a făcut blaturi cu PNL: ”Bătăușul de la Cireșu se prezintă ca un semizeu”

Președintele PSD Brăila, Iulian Chiriac, a vorbit în cadrul ultimei conferințe de presă despre acuzațiile transmise de către deputatul de la Cireșu cu privire la faptul că ar fi existat blaturi între psd-iști și liberali, la alegerile trecute.

Deputatul a omis în mod intenționat să spună și cine au fost beneficiarii acestor blaturi, pentru că, urmărind procentele cu care PSD a câștigat alegerile trecute, este evident că nu social-democrații au avut nevoie de liberali.

”Bătăușul de la Cireșu se prezintă ca un semizeu, salvatorul județului, vine el și nu se mai fac blaturi cu PSD-ul. Nu s-au făcut niciodată, de când sunt eu, și vă spun că nici nu or să se facă. Cei care au votat proiectele, în Consiliul Local și în Consiliul Județean, au votat exact cum spune și jurământul, pentru cetățenii județului Brăila”, a declarat președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac.

Președintele i-a cerut deputatului de la Cireșu să vorbească deschis despre dosarele în care a avut calitatea de inculpat.

”Să ne spună dacă a avut vreodată calitatea de inculpat în vreun dosar penal, pentru că tot ne prezintă cazierul alb. Cu toții știm prin ce medii, cu ce personaje mai umblă, sau a umblat, domnul Popa. Să ne dăm și noi seama de imaginea dânsului și de modul în care consideră dânsul că face politică sau administrație și cum se prezintă în fața cetățenilor”, l-a întrebat public președintele PSD, pe deputatul de la Cireșu.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry