PSD Brăila îl susține pe Tudose pentru alegerile europarlamentare! Dragomir: ”Vom putea să facem o comparație între toți candidații și ce au făcut ei pentru Brăila”

PSD a intrat în febra alegerilor europarlamentare, liderii partidului discutând pentru prima oară deschis, în cadrul unei conferințe de presă, despre alegerile europarlamentare care vor avea loc în iunie 2024.

Președintele PSD Brăila, Iulian Chiriac a declarat că poziția lui Mihai Tudose la nivel național onorează și determină organizația locală la rezultate foarte bune. De altfel, în spatele ușilor închise, se pare că social-democrații au pus la punct o campanie pentru alegerile europarlamentare care le va asigura primul loc în preferințele electoratului.

”Vin alegerile europarlamentare și cred că va fi primul test pentru toate partidele. Pentru Brăila este o onoare, din punctul meu de vedere, colegul nostru Mihai Tudose este votat și agreat de partidul nostru ca șef de campanie, la nivel național. Ne onorează și ne determină ca la aceste alegeri să avem rezultate foarte bune. În primul rând pentru ceea ce a făcut Mihai Tudose pentru Brăila și ce va face Mihai Tudose în continuare, cu echipa de la partid, pentru municipiul și județul Brăila. Trebuie să recunoaștem și meritele unor oameni care fac lucruri pentru societate și pentru orașul în care au crescut și din care au plecat”, a declarat președintele PSD Brăila, Iulian Chiriac.

Chiar dacă PSD, la nivel central nu a stabilit lista candidaților pentru alegerile europarlamentare, organizația de la Brăila îl susține pe fostul prim-ministru Mihai Tudose, pentru a deschide această listă.

Primarul Marian Dragomir spune că prezența lui Mihai Tudose, printre candidații propuși de PSD, va aduce un plus valoare partidului la nivelul județului Brăila.

”Noi ne dorim foarte mult ca domnul Tudose să deschidă această listă, pentru că sunt mai multe aspecte. În primul rând, este vorba despre faptul că vom avea un brăilean pe un loc eligibil și lucrul acesta ne ajută pe noi foarte mult, nu doar în administrație ci și la nivel local și județean. Apoi, mai este un aspect pe care trebuie să-l menționăm, referitor la poziția pe care o vor avea și celelalte partide din Brăila pe lista de la europarlamentare. Deci vom putea să facem o comparație, referitor la cine ne reprezintă. De asemenea este un lucru foarte interesant cine deschide lista la fiecare partid, pentru a face comparația între aceștia și ce au făcut ei pentru România, dar mai ales, pentru că noi votăm la Brăila, pentru județul nostru”, a declarat președintele Organizației Municipale a PSD Brăila, primarul Marian Dragomir.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry