Președintele Partidului Republican Brăila, Petrea Dorin Silviu: ”Suntem în acest moment a doua opțiune a alegătorilor atât la nivel național, cât și la nivel local!”

AUR a început în forță pre-campania electorală. Pe de o parte prin conferințe de presă săptămânale, la sediul partidului, prin caravane de prezentare a candidaților la alegerile europarlamentare, dar și prin comunicate de presă.

Partidul Republican Brăila și Alianța pentru Unitatea Românilor se află pe locul doi în sondaje, după ultimele măsurători.                                        

Președintele Partidului Republican Brăila, Petrea Dorin Silviu, a transmis primul comunicat de presă din această funcție.

”Alianța AUR s-a întărit considerabil în ultimele luni. Astăzi, suntem prezenți în toate localitățile din județul Brăila și creștem zilnic numărul de membri și de simpatizanți ai Partidului Republican – Alianța AUR.

Suntem în acest moment a doua opțiune a alegătorilor atât la nivel național, cât și la nivel local. Scopul final în 2024 este acela de a deveni prima opțiune în rândul alegătorilor brăileni și de a câștiga pentru prima dată la Brăila toate cele 4 rânduri de alegeri!

Pe fondul greșelilor si a eșecurilor zilnice ale guvernului, a ineficienței și a proastei administrări a localităților din județul Brăila, conduse în totalitate de primari ai coaliției dezastroase PSD-PNL, singura opțiune reală și eficientă va deveni Alianța AUR.

Mai mulți consilieri locali și membri ai PSD, PNL, PMP si USR, care îndeplinesc criteriile de integritate și de seriozitate s-au alăturat proiectului Alianța AUR. Nu vom accepta în cadrul Alianței consilieri locali în funcție care au probleme penale, dosare de integritate sau nu sunt acceptați sau apreciați de membrii comunităților locale.

PMP practic s-a dezmembrat la nivel local prin plecarea președintelui organizației si cu siguranță oamenii integrii care l-au susținut în PMP i se vor alătura și în această luptă.

USR nu a reprezentat și nu va reprezentă o opțiune viabilă pentru alegătorilor brăileni. Singurul lor primar este plecat din partid din a doua zi de după alegerile locale din 2020, iar restul consilierilor locali vor migra cu siguranță până la alegerile europarlamentare din 2024.

PNL Brăila a ajuns la 8-9 % în sondajele lor interne cu mult sub scorul lor, oricum foarte scăzut la nivel național. Și continuă să scadă, asta după ce mai mulți consilieri locali și județeni au ales să se alăture misiunii AUR.

Primarii PNL din Brăila sunt cu bagajele pregătite, pentru pleca din această ”gașcă de cartier” care crede că banii pot cumpăra tot, inclusiv votul dumneavoastră. Oameni care și-au câștigat prin vot dreptul de a conduce o comunitate s-au văzut sabotați de propriul partid, care deși s-a aflat la guvernare, nu i-a ajutat cu nimic. Orban, Cîțu și Ciucă nu au mișcat un pai pentru județul Brăila și pentru primarii lor, de care își aduc aminte doar în campaniile electorale, când vin să le ceară sprijinul.

Primarii PNL știu foarte bine că având un scor politic la nivel local de 8% este imposibil să mai rămână în funcție din 2024 iau unii dintre ei, văzând sondajele, încearcă să-și păstreze mandatul sub sigla AUR.

Marea provocare pentru Alianța AUR este aceea de a identifica și promova cele 45 de persoane care își vor asuma să candideze, să lupte și să câștige cele 44 de primării si președinția consiliul județean Brăila. Va fi o provocare grea, dar în actualul context social, economic și politic totul devine posibil atât la nivel național, cât mai ales la nivel local.

Niciodată în ultimii 33 de ani nu am avut o situație atât de favorabilă de a schimba integral soarta României, în bine!”, a transmis Petrea Dorin Silviu, președinte al Partidului Republican, filiala Brăila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry