Președintele PNL: ”Modalitatea în care a fost gestionată toată situația, la nivelul prefecturii, a fost exemplară”

Președintele PNL Brăila, Alexandru Dănăilă, susține că toată poveste cu transferul pacienților din Vrancea este o făcătură, marca PSD. Dănăilă spune că managerul spitalului și-ar fi dat acordul pentru acest transfer cu scopul de a beneficia apoi de niște fonduri europene destinate spitalelor din România în lupta cu noul coronavirus.

Liderul liberalilor a felicitat Instituția Prefectului județului Brăila pentru modalitatea prin care a fost gestionată întreaga criză.

Prefectul trebuie să știe tot ce se întâmplă în județ. Din acest motiv vă spun că tema asta falsă, a fost creată pentru a pune în dificultate, la nivel de comunicare, nu altceva, atât prefectul cât și Partidul Național Liberal. Au vrut să ducă această temă în zona politică să spună că PNL transferă pacienți, că PNL bagă boala în Brăila, că aduc virusul aici. NU!

Partidul Național Liberal, prin Guvernul Ludovic Orban a gestionat cel mai bine, din toată Uniunea Europeană, această criză care, din păcate, ne-a afectat pe toți(…)

Consider că prefectul Cătălin Boboc și modalitatea în care a fost gestionată toată situația, la nivelul prefecturii, a fost exemplară. Lucrurile trebuie să continue”, a declarat președintele PNL, Alexandru Dănăilă.

Liberalul spune că, în locul prefectului, după o astfel de greșeală a managerului Spitalului Județean de Urgență, i-ar fi cerut pe loc demisia.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry