Brăila a câștigat lupta cu noul coronavirus! Niciun deces și niciun pacient internat! În prezent sunt ZERO cazuri la Brăila!

Vești bune! Spitalul Județean Brăila a reușit o performanță în lupta cu noul coronavirus. La Brăila nu mai există niciun caz nou confirmat, ultimii trei pacienți au fost externați și nu a fost înregistrat niciun deces!

Jurnalul de Brăila le mulțumește pe această cale tuturor îngerilor în combinezoane: medici, asistente, infirmiere și brancardieri. Profesionalismul de care ați dat dovadă, în această perioadă, ar trebui să-i determine pe toți brăilenii să privească cu bună credință  munca depusă de cadrele medicale din Spitalul Județean.

Totodată le mulțumim și brăilenilor care au respectat ordonanțele militare, s-au protejat și au luptat împotriva răspândirii noului coronavirus. E drept că nu toți brăilenii au fost cuminți, motiv pentru care le acordăm mulțumiri agenților de Poliție, Jandarmerie și militarilor din prima linie, care au ținut starea de urgență sub control.

Sigur că Brăila nu s-ar fi aflat în situația de față dacă Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nu ar fi gestionat foarte bine, încă de la început, carantinarea brăilenilor întorși de peste hotare.

Mai mult, dacă autoritățile locale ar fi acceptat transferul pacienților testați pozitiv, din alte județe, probabil că spitalul din Brăila ar fi tratat la nesfârșit acest virus, cu consecințele evidente: de la rectificări bugetare(locale) și până la expunerea cu riscuri fatale a cadrelor medicale.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry