Prima declarație a președintelui PNL, după câștigarea alegerilor în Brăila

Prima declarație a președintelui PNL, după câștigarea alegerilor în Brăila

 

 

Iohannis a câștigat alegerile în municipiul Brăila, unde primarul PSD Marian Dragomir a pierdut pentru a doua oară consecutiv. Dacă prima dată, la alegerile europarlamentare brăilenii l-au votat pe fostul premier Mihai Tudose, de această dată, votul a mers către președintele Iohannis.

În ciuda mobilizării pe care a încercat-o PSD-ul pe ultima sută de metri, brăilenii au demonstrat clar că vor o schimbare.

 

 

Este pentru prima dată când un candidat al Partidului Național Liberal obține, la Brăila, cele mai multe voturi din primul tur. Este un lucru care ne bucură, și o obligație pe care o avem de acum încolo, mai mare, în raport cu votanții, cu simpatizanții Partidului Național Liberal și ai președintelui Klaus Iohannis. Este o victorie importantă, care practic dă startul unor schimbări pe viitor, în ceea ce privește, din punctul meu de vedere, abordarea oamenilor în raport cu clasa politică și este un semnal, că tot ceea ce am făcut noi, până acum și ceea ce vom face mai departe, în încercarea de a moderniza Brăila și de a scoate Brăila de pe harta roșie și nedezvoltată a țării, nu a rămas fără ecou, a declarat președintele PNL.

Campania liberalilor este departe de a fi terminată. PNL se antrenează în continuare pentru examenul decisiv din 24 noiembrie, dintre Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry