Dragoș Chiriță a pierdut DEFINITIV războiul cu HC Dunărea!

Dragoș Chiriță a pierdut DEFINITIV războiul cu HC Dunărea!

 

 

Decizia civilă nr. 684: Respinge ca nefondat apelul declarat de reclamantul Chiriţă Dragoş împotriva sentinţei civile nr. 540/2019 pronunţată de Tribunalul Brăila. Definitivă din 07.11.2019”, instanța a hotărât ca HC Dunărea să nu-i dea lui Dragoș Chiriță peste 90.000 de lei pe an, din bani publici.

Dragoș Chiriță a dat în judecată de două ori clubul HC Dunărea Brăila! Primul proces l-a pierdut, iar acum încearca să se întoarcă la club. Instanța a hotărât însă că decizia de concediere, după ce postul ocupat de Chiriță a fost dizolvat, este una corectă!

Primul atac, în instanță, a fost un eșec. Tribunalul Brăila a respins acţiunea ca inadmisibilă și l-a obligat pe reclamant să plătească pârâtei suma de 1500 lei cu titlul de cheltuieli de judecată.

În actualul proces, cu privire la decizia de concediere a lui Dragoș Chiriță, din funcția de director executiv, prin desființarea postului, acesta spera să-și recâștige funcția pentru care încasa o sumă frumușică – peste 7000 de lei pe lună, bani care proveneau în mare parte de la principalii finanțatori ai clubului – administația locală(deci bani de la bugetul local).

Decizia de dizolvare a postului ocupat de Dragoș Chiriță a venit imediat după ce s-a schimbat și conducerea clubului. Președintele HC Dunărea, George Caranica, a propus ca toată conducerea clubului să fie plătitoare de indemnizație și nimeni să nu încaseze bani de la bugetul clubului, intreaga activitate fiind pe bază de voluntariat.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry