Primarii liberali au devenit vocali în campania electorală! Petrică Andrei, primarul de la Grădiștea, și-ar fi dorit toți banii Consiliului Județean!

În urma unui articol publicat de Jurnalul de Brăila în care sunt menționate sumele votate de consilierii județeni, inclusiv cei liberali, pentru proiectele de asociere cu comuna Grădiștea, primarul Petrică Andrei a avut o atitudine nefirească spunând că CJ a acordat doar 50% din valoarea proiectului.

Mai mult, în iulie 2019, la o întâlnire a primarilor din județul Brăila cu președintele Consiliului Județean, la care a participat și presa, edilii au fost rugați și încurajați să spună dacă există nemulțumiri în ceea ce privește relația cu instituția condusă de Chiriac. Niciunul din primarii județului Brăila nu a avut doleanțe sau obiecții la această discuție. Ba mai mult, au fost primari care au mulțumit Consiliului Județean pentru toate fondurile acordate prin proiecte de asociere, iar alții(n.r – primarul de la Victoria) au criticat activitatea consilierilor liberali.

”Am făcut tot ce a ținut de mine pentru dezvoltarea unitară a întregului județ, neținând cont de coloraturi politice, de orgolii sau de atacuri. Cetățenii județului Brăila merită mult mai mult de atât, iar în ultimii patru ani am demonstrat că nu a contat culoarea politică, nici când a fost vorba de proiectele prin PNDL, nici cele prin asociere cu Consiliul Județean.

Între timp, eu vă îndemn să dați o căutare pe google să vă împrospătați memoria cu privire la cele întâmplate în 2012. Vorbeați despre oamenii care astăzi va dau indicații să mă atacați, sa porniți un război, că poate poate caștigati președintia Consiliului Județean. Asta ca să vedeți diferența între mine, omul Francisk Iulian Chiriac și colegii dumneavoastră de partid”, i-a transmis președintele CJ, primarului din Grădiștea.

Andrei Petrica, primarul comunei Gradistea: “PNL Braila are cea mai slaba conducere din 1990 pana acum. Ce fac ei acum e prostitutie, nu admnistratie!”

În 2012 primarul care laudă acum conducerea PNL-ului avea o altă părere despre șefii lui politici.

”Eu nu am treaba cu presedintele Consiliului Judetean, am treaba cu cei care ar fi trebuit sa ma reprezinte. Colegii mei au dat bani unora care aveau bani nefolositi in fondul de rulment, iar eu nu am bani sa cumpar lemne ca elevii sa nu stea in frig la scoala, la iarna. PNL Braila are cea mai slaba conducere din 1990 pana acum. Nici nu se compara cu Sabau, Cibu sau Diana Tusa, oameni care au ajutat partidul si primarii acestuia. Ce fac cei din conducerea actuala acum e prostitutie, nu admnistratie!”, a spus Andrei Petrica, în 2012.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry