Primarul orașului Făurei și-a depus candidatura pentru un nou mandat! Ionel Voinea: ”Am tăcut și am făcut, iar rezultatele sunt vizibile!”

Candidații Partidului Social Democrat au depus listele la sfârșitul săptămânii trecute, pentru orașul Făurei.

Prin contracte de asociere cu Consiliul Județean Brăila, orașul Făurei a beneficia de suma de aproximariv 1,4 milioane de lei pentru proiecte ca:

  • Închidere depozit deșeuri menajere,
  • Modernizare sistem iluminat public,
  • Modernizare rețea pietonală,
  • Reabilitare Sarpanta SMURD,
  • Extindere iluminat public,
  •  Construire piață agro-alimentară

În 2020, Consiliul Județean a alocat 304.818,50 lei pentru sistematizarea verticală incinte piața agroalimentară, blocuri de locuințe și parcări, etapa I.

”Am depus dosarele pentru candidatura mea la functia de primar din partea PSD, precum si pe cele ale candidatilor pentru Consiliul Local Făurei.

Aș vrea sa vă multumesc pentru increderea pe care mi-ati acordat-o în cei 4 ani ai mandatului care se incheie.

Cred ca am fost un primar discret, convins ca “binele nu face zgomot, iar zgomotul nu face bine”. Am tacut si am facut, iar rezultatele sunt vizibile. Am încredere în aprecierea dumneavoastra si sunt convins ca vom continua, impreuna, proiectele începute sau pe cele viitoare.

Si, ca noutate, împreună cu domnul europarlamentar, Mihai Tudose si domnul presedinte al CJ Brăila, Iulian Francisk Chiriac, am promovat pe un loc eligibil un tânăr din orasul nostru, in persoana domnului Ichim Andrei Ionut, pentru a detine functia de consilier județean. Este o premiera in epoca posdecembrista, pentru orașul nostru”, a declarat primarul orașului Făurei, Ionel Voinea.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry