Primarul, șah la prefect: ”Cine mai are încredere în toți LAȘII care postează de pe conturile false?”

”Ce părere aveți de PREFECTUL cu articole favorabile distribuite de un CONT FALS cu POZĂ DE PROFIL de la VIDEOCHAT? INCREDIBIL !!! Așa este reprezentat Guvernul în teritoriu? RUȘINE!!!”, este începutul postării primarului Marian Dragomir, care spune că a verificat conturile care atacă în mod constant activitatea administrației locale, dar laudă fără nicio problemă activitatea Instituției Prefectului.
Astfel, primarul a descoperit că unul din conturile cele mai active prezintă la poza de profil o imagine folosită de un site de videochat.

”Dacă un om politic, sau consilierii lui, atașează la profilul fals o poză de la un site de videochat … ce ar mai fi de spus??? Rușine… pentru că nu cred că are decența să-și dea demisia!!!”, spune în continuare primarul Marian Dragomir.

Comentariile vin după ce ieri, în Brăila, a avut loc un adevărat război al declarațiilor, cu privire la primirea unor pacienți testați pozitiv cu COVID-19, la Spitalul Județean din Brăila. Primarul și președintele Consiliului Județean s-au opus acestei decizii și au făcut tot posibilul ca pacienții să fie relocați în alte spitale din țară.

Publicații din județele vecine au criticat dur refuzul șefilor din administrația locală, Brăila fiind pentru a doua oară pusă în situația de a primi pacienți din alte județe. Aceste articole au devenit în scurt timp virale, prin distribuirea lor în grupuri de Facebook, de către conturi false, care au stârnit curiozitatea primarului.

”Consider că un om politic, sau care are o funcție publică, trebuie să informeze cetățenii permanent, dar trebuie să aibă decența să posteze de pe contul lui. Să scrie doar el și să-și asume ce scrie. Eu așa fac întotdeauna. Nimeni nu are parola de la e-mailul sau facebok-ul meu. Doar eu postez și comentez chiar daca de multe ori nu am timpul necesar!!! Șterg și blochez mereu conturile false!!!

Dacă un om politic ajuge să-și facă conturi false pentru a distribui articolele favorabile și a-i ataca pe cei care au alte opinii… discutăm de lipsă de caracter???

Dacă un om politic angajează o armată de consilieri platită din bani publici ca să facă cele de mai sus… discutăm de bătaie de joc pe bani publici???

Dacă un om politic cu responsabilități pe hârtie în plină pandemie, plătit din bani publici, are ca prioritate conturile false și atacarea altor persoane… mai este ceva de spus???”, se întreabă edilul.

Primarul spune că este convins că în spatele acestui cont fals, cu poză de femeie, se află prefectul, împreună cu staff-ul lui care, în loc să-și asume postările și informările către populație, se ascund după poalele fustelor.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry