Primul lot de ambulanțe pentru serviciile de urgență

Primul lot de ambulanțe pentru serviciile de urgență

 

 

Livrarea primului lot de ambulanţe noi către serviciile de urgenţă a început şi va continua până în data de 17 Decembrie 2018, urmând ca alte loturi să fie livrate în cursul primului semestru al anului 2019 către serviciile de ambulanţă şi SMURD.

Sub guvernarea PSD a început livrarea primului lot de ambulanţe pentru serviciile de urgenţă. De luni, 10 şi până pe 17 decembrie, urmând ca alte autospeciale să ajungă în primul semestru al anului 2019 la serviciile de ambulanţă şi SMURD, pentru regiunea Sud-Est (Brăila, Buzău, Constanţa, Galaţi, Tulcea) sunt alocate 46 de ambulanțe care vor fi livrate la data de 16 decembrie”, a declarat deputatul PSD, Nicu Niță.

Reprezentanţii serviciilor de ambulanţa au început preluarea celor 300 de ambulanţe de urgenta de tip B 4×2, urmând ca alte 120 de ambulanţe de tip B 4×4 să fie livrate serviciilor de ambulanţa şi SMURD, tot pânăla data de 17 Decembrie.

DSU mai precizează că, pentru îmbunătăţirea răspunsului la urgenţele cetăţenilor, vor fi distribuite 242 de ambulanţe de transport A2 către serviciile de ambulanţă judeţene.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry