Grav accident rutier! Primarul și șoferul au murit pe loc!

Grav accident rutier! Primarul și șoferul au murit pe loc!

 

*La ora 7.35, două autoturisme s-au tamponat pe DJ 211. În urma accidentului, unul dintre autoturisme a luat foc, iar doi dintre ocupanții autoturismului Logan aparținând primăriei Vintileasca din județul Vrancea au murit pe loc

 

 

Accident soldat cu doi morţi pe DJ 211, cunoscut ca Drumul Mării, între localităţile Cuza Vodă şi Viziru. Doi bărbaţi aflaţi într-un autoturism Dacia Logan, în vârstă de 57 și 44 de ani, au murit pe loc. Ei au fost scoși din autoturism de ceilalți participanți la trafic înainte de a lua foc mașina. Unul dintre ei era primarul localității Vintileasca, din județul Vrancea, Georgel Spătaru.

Din declarațiile martorilor se pare că autoturismul Dacia Logan, înmatriculat în Vrancea, a intrat în coliziune cu un Opel Astra, apoi Loganul a izbucnit în flăcări. Ceilalţi participanţi la trafic au sărit şi i-au scos din maşină pe cei doi bărbaţi, înainte ca maşina să fie cuprinsă de flăcări, însă, din păcate, aceştia erau deja morţi. Autoturismul Opel Astra, cu numere de Germania, venea dinspre Constanţa spre Viziru, iar Loganul mergea în sens invers, de la Viziru spre Cuza.

La fața locului s-a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și trei ambulanțe SAJ.

Cauza probabilă a accidentului a fost ceaţa și carosabilul umed, vizibilitatea în zonă fiind de sub 100 metri.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry