Prin atragerea de fonduri europene s-au creat noi locuri de muncă care au ajutat la dezvoltarea comunei Viziru!

Cosmin Răzmeriță afirmă că în calitate de președinte al Grupul de Acțiune Locala (GAL) a reușit să finanțeze noi afaceri și să creeze noi locuri de muncă prin absorbție de fonduri europene.

Mai jos regăsiți proiectele care au ajutat la dezvoltarea comunei Viziru:

Proiect contractat în valoare de 164.500 lei.

Titlu proiect: “ Sprijin pentru activități de întreținerea și repararea autovehiculelor în comuna Viziru, județul Brăila”.

Proiectul răspunde obiectivului general având în vedere că prin implementarea acestuia, beneficiarul se va dota și se va asigura capitalul de lucru necesar pentru a putea începe să desfașoare activități de întreținerea și repararea autovehiculelor (service auto), deci va crește numarul de microîntreprinderi si se vor creea noi locuri de munca.


Proiect contractat în valoare de 164.500 lei.

Titlu proiect- „Sprijin pentru desfășurarea de alte activități referitoare la sănătatea umană”
Proiectul răspunde obiectivului general, având în vedere că prin implementarea acestuia beneficiarul va susține începerea unei activități aferente CAEN 8690- alte activități referitoare, servicii pentru populația din spațiul rural.

Începerea desfășurării acestei activități este oportună având în vedere cererea mare existentă atât în comuna Viziru cât și in localitățile din împrejurimi, populația trebuind să se deplaseze până în municipiul Brăila pentru a beneficia de servicii de sănătate.


Proiect contractat în valoare de 164.500 lei.

Titlu proiect: “ Înființare vulcanizare în comuna Viziru, județul Brăila”
Proiectul răspunde obiectivului general, având în vedere că prin implementarea acestuia beneficiarul se va dota și va asigura capitalul de lucru necesar pentru a putea începe să desfășoare activități de întreținerea și repararea autovehiculelor (vulcanizare auto). Întreprinderea prin activitatea sa va diversifica economia rurală, care este preponderent agrară, va crea locuri de muncă și va susține astfel o dezvoltare economică durabilă.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry