Pro România: ”La Brăila, săgeata liberală s-a frânt din nou sub propria aroganță: încă 4 ani de opoziție locală!”

ProRomânia contestă în continuare decizia luată de liberali, la nivel local, de a nu face alianță împreună.

Coordonatorul Organizației Municipale, Petrea Dorin Silviu vorbește despre ”blaturi” între PNL și PSD, la nivel local.

”Prin decizia pe care au luat-o, leaderii PNL au hotărât ca noul primar al municipiului Brăila să fie Marian Dragomir, iar președintele CJ Brăila să fie tot Iulian Francisk Chiriac!

Ce rost mai are să votezi cu PNL când știi de la început că au făcut blat cu PSD, din nou, că nu vor să își asume guvernarea locală, din nou și că vor să fie în opoziție următorul mandat, din nou?!

Firesc, ne revine sarcina politică şi obligația cetățenească să ne asumăm o opoziție reală şi constructivă față de guvernul DEZASTRU PNL și față de administrația locală INEFICIENTĂ PSD.

PRO-ROMÂNIA Brăila își asumă cu maximă responsabilitate acest deziderat politic și are soluții la problemele locale cu care se confruntă brăilenii, dar şi proiecte noi de dezvoltare durabilă a oraşului nostru pe care le vom prezenta şi le vom susţine în următoarea perioadă!”, spune coordonatorul Organizației Municipale a Pro România, Petrea Dorin Silviu.

Lipsa unei alianțe, de dreapta sau de stânga, le permite celor de la Pro România să ”lovească” electoral în cele două formațiuni politice aflate la guvernarea națională și locală.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry