Propunerea AUR: Patru centre medicale, pentru urgențe medii, în județul Brăila!

Unul dintre proiectele importante prezentate de AUR în campania electorală se referă la înființarea a patru centre regionale de asistență medicală, în județul Brăila. Astfel, cetățenii din localitățile îndepărtate de municipiu ar putea beneficia servicii medicale de calitate.

Candidatul AUR la președinția Consiliului Județean, Marian Simion, a vorbit despre acest proiect.

”Avem în vedere înființarea unor centre medicale în mediul rural, cu bani proveniți din bugetul Consiliului Județean. În momentul de față avem o mare problemă pentru că toate aceste cabinete medicale au fost abandonate, ca să spun așa, de către cei care conduc România de mai multă vreme. Oamenii din mediul rural, la acest moment, nu beneficiază de aceste servicii reale de sănătate, fiind nevoiți să ajungă până aici, în municipiu, să-și poată rezolva aceste probleme.

Încercăm să dezvoltăm patru centre regionale pentru ceea ce înseamnă sănătatea oamenilor cu puncte de primiri urgențe, și aici mă refer până la urgențe medii, astfel încât oamenii să poată ajunge cât mai repede și într-o stare de sănătate normală”, a declarat Marian Simion, candidatul AUR pentru președinția Consiliului Județean.

Simion spune că ar fi ideal ca UAT-urile să facă parteneriate cu Consiliului Județean, pentru crea o serie de facilități, astfel încât cadrele medicale să fie atrase către astfel de centre medicale zonale.  

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry