PSD schimbă generațiile în politica și administrația locală! Dobre Ionuţ Ciprian candidează pentru susținerea performanței în educație!

Dobre Ionuţ Ciprian face parte din echipa de consilieri judeţeni cu care Partidul Social Democrat s-a înscris în cursa electorală din 27 septembrie 2020. În vârstă de 38 de ani, este licenţiat in drept-ştiinţe juridice, masterand în drept îşi administraţie publică europeană şi expert in achiziţii publice.

“Cred că a contat mult în numirea mea pe lista viitorilor consilieri judeţeni faptul că am reuşit să acumulez o experienţă bogată, în ultimii 10 ani, în funcţia de jurist în cadrul unor societăţi private, precum şi faptul că vin cu un bagaj valoros, spun eu, din domeniul antreprenorial. Mai mult, în acest an PSD mizează pe un val nou de tineri politicieni, de la care aşteaptă o viziune, un mod de operare, în rezonanţă superioară, cu nevoile actuale ale comunităţii. Mai ales în ceea ce-i priveşte pe tinerii tot mai implicaţi în viaţa socială, şi care, cu toţii ştim, au alte pretenţii de la clasa politică. De asemenea, îmi place să cred, fără falsă modestie, că a contat şi faptul că sunt o persoană disciplinată, care are încredere în propriile puteri, dar şi cu o capacitate mare de concentrare, atribute dobândite în perioada de pregătire ca sportiv de performanţă”, spune Dobre Ionuț Ciprian.

În CV-ul său, Dobre Ionuţ Ciprian a menţionat şi faptul că a desfăşurat o serie de acţiuni de voluntariat alături de oameni inimoşi, prin intermediul cărora mai multe familii cu nevoi speciale au fost ajutate să treacă peste momente mai grele ale vieţii:

“Toate aceste acţiuni s-au concentrat pe spijinirea sub orice formă a copiilor din acele familii. De altfel, mi-am stabilit ca prioritate în viitorul mandat de consilier judeţean să sprijin proiectele ce vizează direct şi indirect copiii: modernizarea unităţilor de învăţământ din mediul rural, mai ales în comunităţile în care elevii încă mai sunt nevoiţi să folosească toaletele din curtea şcolii, ori nu au la dispoziţie apă curentă în grupurile sanitare”.

De asemenea, Dobre a insistat şi asupra faptului că şi încurajarea sportului de masă este pe lista sa de priorităţi conform arhicunoscutei sintagme “Mens sana in corpore sano – Minte sănătoasă în corp sănătos”.

“Fac parte dintr-o echipă tânără şi doresc să mă implic mai mult în viaţa politică şi administrativă a judeţului Braila, în care m-am născut şi am crescut, punând umărul la dezvoltarea viitoare a acestuia”.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry