Rareș Bogdan dă milităria jos din pod: ”Vă asigur că cei care nu vor face campanie vor avea de suferit direct, chiar și liderii”

Rareș Bogdan dă milităria jos din pod: ”Vă asigur că cei care nu vor face campanie vor avea de suferit direct, chiar și liderii”

 

 

Miroase a aer de schimbare în PNL după ce, alergând alături de președintele Ludovic Orban, în campanie, Rareș Bogdan a constatat că nu toate organizațiile județene ale PNL sunt implicate 100%.

Vă asigur că cei care nu vor face campanie și vor face pluta pe spate, vor avea de suferit direct, chiar și lideri. Dacă eu alerg de la 7 dimineața la 1 noaptea, și nu am stat de 7 săptămâni, de când am intrat în partid, și indiferent de rezultat dacă avem 35% și 25%, vă spun direct, cei care fac asta și își închipuie că pot să scape nepedepsiți, eu voi cere direct excluderi și dizolvarea organizațiilor. Milităria trebuie dată jos din pod. Un partid se poate conduce doar cu reguli. Dacă sunt d-ăștia care stau și țin afișele electorale sub pat, să le vadă pisicile, vă asigurăm că aflăm lucrurile, uite, cum ne spuneți dumneavoastră de Bacău”, a declarat Rareș Bogdan.

Nici în Brăila lucrurile nu sunt perfecte. Dacă anul trecut liberalii se plângeau că în județ PSD nu îi lasă pe consilieri să ocupe locurile câștigate prin vot, în CLM liberalul Marian Fusea împlinește un an de când nu a mai călcat la o ședință.

În urma rezultatului obținut la alegerile europarlamentare, surse din PNL au confirmat că vor exista și schimbări la nivelul organizațiilor care nu vor fi performante.