Tudose răspunde atacurilor online: ”Idioții cu bani! Lasă că vine el votul pe 26 mai și pleci tu cu toți ai tăi! Acasă sau în altă parte…”

Tudose răspunde atacurilor online: ”Idioții cu bani! Lasă că vine el votul pe 26 mai și pleci tu cu toți ai tăi! Acasă sau în altă parte…”

 

 

După ce, săptămâna trecută, liderul Pro România, Victor Ponta, acuza PSD că a plătit o firmă din Rusia, similară Cambridge Analytica, ce urmărește activitatea pe Facebook a românilor și trimite ”reclame mincinoase” celor care dau like postărilor sale, fostul premier, Mihai Tudose, vine cu un mesaj pentru ”idioții cu bani”.

Scandalul a pornit de la un clip urcat pe youtube, cel mai probabil de către contracandidați ai partidului Pro România, la alegerile europarlamentare. Videoclipul, intitulat „Faţa reală a Pro România este ex-SRI si ex-KGB!”, a fost preluat apoi pe conturile PSD de Facebook și distribuit de utilizatori.

Mihai Tudose a condamnat astfel de metode, prin care se duce o campanie mincinoasă, la adresa candidaților Partidului Pro România.

Idioții cu bani. A ,,apărut” un filmuleț care se dorește a fi ,,devastator” la adresa mea și a unor colegi candidați ai PRO România. Sunt prezentate presupuse legitimații de la SRI, KGB, etc…

Când ești idiot, înconjurat de idioți, ai muuuulți bani la dispoziție, ești disperat că-ți fuge pământul de sub picioare, când e de notorietate că ești tatăl hoților… apelezi la astfel de ,,metode de campanie”. Căci nu-i așa, cine nu e de acord ca tu și clica ta să furați toată țara este securist! Cine nu e de acord cu amnistia si grațierea ta și a găștii tale nu e patriot, e un trădător! Lasă că vine el votul pe 26 mai și pleci tu cu toți ai tăi. Acasă sau în altă parte…”, a declarat vicepreședintele Pro România, Mihai Tudose.

Mesajul Pro România, pentru susținătorii partidului, este acela de a nu răspunde cu astfel de atacuri contracandidaților.

Încă de la început, liderii Pro România au declarat că vor duce o campanie transparentă, bazată pe realizările celor trei foști premieri, candidați la alegerile europarlamentare, și a comisarului european Corina Crețu.

 

MFC:41190009

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry