Răzmeriță: ”Nu rămâne decât ca PNL să desfacă traista statului pentru a plăti campaniile electorale”

Zarvă mare în politica locală după ce PNL a adunat mai toți membrii ProRomânia, cei care nu l-au urmat pe Tudose la PSD, sau nu au fost primiți în rândul social-democraților.

Chiar dacă Marian Căpățână sau Laurențiu Coman și-au manifestat încă de la început intenția de a se alătura unui partid de dreapta, șocul a venit din partea deputatului Emilia Meiroșu.

În urmă cu doar câteva zile, presedintele PNL Braila afirma că ProRomânia este satelit al PSD-ului, iar astăzi constat ca oamenii PSD-ului plecati din ProRomania Braila: dl. Coman, dl. Capatana si inclusiv dna. Deputat Meirosu, au functii si locuri eligibile pe listele PNL-ului.

Înțeleg că dacă PSD nu este la guvernare, nu s-a gasit nimic atractiv acolo si nu ramane decat ca PNL să desfacă traista statului pentru a plăti campaniile electorale.

La ProRomânia – politica se face pentru oameni si se va demonstra in voturi, nu pentru interese personale.

Este incredibil cu câtă demagogie si ipocrizie pot arăta cu degetul spre alte partide cei din PNL in timp ce fac blaturi cu PSD-ul!

Sper domnilor, ca pana in ultima zi de campanie sa nu ajungeți sa va doriti sa fuzionati cu PSD-ul!”, spune Cosmin Răzmeriță, coordonatorul Organizației Județene a ProRomânia Brăila.