Se clatină fotoliul lui Popa Radu! AUR vine cu o alternativă la ”dictatura” din Cireșu! Ana Șerbu – un candidat deVOTAT!

Șerbu Ana, de profesie consilier juridic, a studiat  Facultatea de Drept, în cadrul Universității Danubius și are un Master la Școala Națională de Studii Politice Administrative(SNSPA) București, profil Putere Executivă și Administrație Publică. Șerbu va candida atât pentru funcția de primar al comunei Cireșu cât și pentru cea de consilier județean.

”Sunt hotărâtă să lupt pentru Primăria comunei Cireșu și hotărâtă să lupt pentru locuitorii comunei Cireșu! Sunt motivată să schimb din temelii administrația publică locală! Am hotărât să candidez la Primăria Cireșu pentru că avem nevoie de schimbare, avem nevoie de oameni noi și avem nevoie de bunăstare, investiții și locuri de muncă, locuri de muncă care nu trebuie să fie ca angajați ai primarului în funcție!”, spune candidatul AUR la Primăria comunei Cireșu.

În ciuda vârstei fragede, experiența profesională și susținerea partidului o transformă pe Ana Șerbu în principalul contracandidat al primarului Popa Radu. Cetățenii comunei Cireșu au acum o alternativă reală pentru dezvoltarea armonioasă a localităților, fără presiuni politice din partea celor care cred că o Primărie este un SRL.

Ana Șerbu vine în fața locuitorilor comunei Cireșu cu un plan de dezvoltare care prevede reconstruirea din temelii a administrației publice locale.

”Te-ai gândit vreodată cum ar fi să trăiești într-o comună modernă, curată și prosperă? Să trăiești într-o comună în care să poți munci, să îți poți dezvolta afacerile, să te poți distra sau să poți ieși împreună cu familia ori cu prietenii? Să trăiești într-o comună în care politicul și administrația publică să facă totul pentru bunăstarea cetățenilor! Să nu mai fim modele pentru seriale precum “Las Fierbinți! Eu vă propun o soluție simplă pentru a schimba în bine comuna Cireșu, să-l reconstruim împreună! Împreună cu VOI am ales ca pe 9 iunie să fac un pas în față! Veniți alături de mine și împreună vom face schimbarea!”, a transmis Ana Șerbu, candidatul AUR la Primăria comunei Cireșu.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry